Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Világörökség Pécs

Archív
Világörökség Pécs | Cella Septichora Látogatóközpont

Világörökség gyerekszemmel

Alkotói pályázat

Archív

Világörökség gyerekszemmel

Alkotói pályázat

A Zsolnay Örökségkezelő Nkft. Világörökség divíziója összművészeti alkotói pályázatot hirdet a 10 és 14 éves korosztály számára “Világörökség gyerekszemmel” címmel. Elsősorban olyan alkotásokat várunk, amelyek bemutatják, hogyan látják a gyerekek a Pécs/Sopianae ókeresztény temetőjének emlékeit. Egy fő egy pályaművel jelentkezhet. A pályaművek beérkezési határideje 2021. május 10. A felhívás a Közösségek Hete 2021 programsorozathoz csatlakozik.

Az alkotásokhoz tematikai és műfaji megkötés nincs, az elkészítéshez alkalmazott technika szabadon válaszható. Ötletek tevékenységekhez: makett készítés (ókeresztény építmények, római kori lakberendezés), rajz- festmény készítés, mozaikkészítés, római ékszertervezés, római viselet tervezés, vers vagy novella írás, kisfilm forgatás okostelefonnal. A sort folytathatnánk, de nem tesszük, a további lehetőségeket a gyerekek fantáziájára bízzuk!

A beérkezett alkotások 2021. május 15-én online kiállításra kerülnek a pécsi Világörökség hivatalos Facebook oldalán.

A legjobban sikerült pályaművek alkotóit a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. a Zsolnay Negyed és a pécsi Világörökség programjaira szóló belépőjegyekben részesíti.

 

Beküldés módja:

Az elkészült alkotásokat elsősorban digitális formában várjuk, de személyes leadásra is lehetőség van. Kézműves alkotásról fényképes dokumentációt kérünk (max. 5 db fotó, .jpg formátum, lehetőleg 300 dpi felbontás, max. 2 MB méret/fotó). Minden fotón kizárólag a pályamű szerepeljen. Kérjük, a fotó címe az alkotó neve legyen. Írott anyag esetén .pdf formátumban várjuk a pályaművet. Kérjük, a dokumentum címe az alkotó neve legyen. Film esetén Youtube link küldhető. Egy fő egy pályaművel jelentkezhet.

 

Személyes leadás: Művészetek és Irodalom Háza (Pécs, Széchenyi tér 7-8) hétköznap 9 és 17 óra között.

 

Jelentkezés feltételei:

A pályaművek beérkezési határideje: 2021. május 10. 17 óra.

A jelentkezéshez, kérjük, töltse ki elektronikusan a regisztrációs lapot. A kitöltött regisztrációs lapot és a pályamű digitális változatát az alábbi e-mail címen várjuk: gyerekszemmel@pecsorokseg.hu

 

Regisztrációs lap

 

A pályázat részleteiről érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Hermann Diána:

hermann.diana@zsn.hu

+36 20 234 1027

 

kozossegek-hete-logo

HelyszínVilágörökség Pécs | Cella Septichora Látogatóközpont

Leírás

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek